Background Image

Nieuws

Sportmassage

Sportmassage is een stevige massage die gericht is op herstel van de spieren. Een prettige massage bij klachten gerelateerd aan sport, zoals spierpijn of een blessure.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage heeft als doel om uw lichaam en geest optimaal te ontspannen. Het is een vriendelijke massage die helpt om de doorbloeding op gang te helpen en de afvalstoffen uit het lichaam af te voeren.

Deep tissue massage

De deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg. De deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt, kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat beurs

Triggerpoint therapie

Triggerpoints zijn kleine verkrampingen die niet alleen pijn in de spier veroorzaken, maar ook in de nabijgelegen zenuwbanen en lichaamsdelen. Ze kunnen ontstaan door tal van oorzaken waaronder stress, overbelasting, verwondingen, alcohol of chemische stoffen. Door triggerpoint-therapie, het uitoefenen van druk op die verkrampte plekjes in de spieren, kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren.

Fibromyssage

Het is een behandeling die is ontwikkeld voor fibromyalgie patiënten, maar ook gezonde mensen hebben hier baat bij. Elke fibromyalgie patiënt is zeker gebaat bij pijn en stressverminderende behandelingen, ondanks de uiteenlopende en variërende symptomen die van patiënt tot patiënt kunnen verschillen. Fibromyssage werkt goed in combinatie met hoofdpijnmassage of nachtrustmassage.

Hoofdpijnmassage

Tijdens deze massage worden de schouders, nek en het hoofd gemasseerd met als doel de hoofdpijnklachten te verminderen. Hierbij wordt weinig olie gebruikt. Of u op moment van massage wel of geen hoofdpijn hebt maakt niet uit.

Nachtrustmassage

Tijdens deze massage wordt met weinig druk het lichaam in diepe totale ontspanning gebracht. Alleen de achterkant van het lichaam wordt gemasseerd. Deze behandeling duurt minimaal een uur en wordt alleen in de avonduren gegeven.

Stoelmassage

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie van klachten en verbetert de motivatie, de productiviteit en de gezondheid van uw medewerkers.

Er word hierbij extra aandacht aan belangrijke spanningspunten als gevolg van bijvoorbeeld intensief computergebruik gegeven. Na een stoelmassage voelt u zich ontspannen en verfrist met een sterk verminderde kans op (werkgerelateerde) klachten.

De voordelen voor werknemers
Een betere hantering van werkdruk.
Advies over werkhouding en optimaal gebruik van de werkplek.
Meer bewust van lichaam en werkhouding, wat klachten voorkomt.
Stressreductie en een verbeterde concentratie.
Meer energie.

De voordelen voor werkgevers
Een motor voor goede en gezonde bedrijfsprestaties.
Aantoonbaar minder en korter verzuim.
Medewerkers die goed in hun vel zitten.
Enthousiasme op de werkvloer.

Preventie plus
Stoelmassage is vooral populair vanwege de preventieve van klachten. Wij bieden therapeutische massages aan, waardoor we ook klachten – waar uw medewerkers al langer mee rondlopen – effectief aanpakken. U vangt daarmee twee vliegen in één klap; preventie én behandeling van gezondheidsklachten. Het therapeutisch effect van stoelmassage is afhankelijk van de behandelfrequentie.

Allwellmassage verzorgt massages en aanvullende diensten bij bedrijven en overheidsinstanties. Ervaring leert, dat een deskundige stoelmassage bijdraagt aan het welzijn van uw medewerkers