Background Image

Route

Met de auto:

De Rondo ligt in de nieuwbouwwijk Baanhoek-West. In sommige navigatie systemen is deze wijk nog niet bekend. Volg dan de volgende route: Vanuit Rotterdam/Dordrecht: Neem de A15 richting Gorinchem. Pak afslag 24 Wijngaarden/ Sliedrecht West. Onderaan de afslag rechts afslaan.

Vanuit Gorinchem: Neem de A15 richting Rotterdam. Pak afslag 24 Wijngaarden/ Sliedrecht West. Onderaan de afslag bij de stoplichten linksaf slaan. Na het viaduct bij de stoplichten rechtsaf. Alsmaar rechtdoor.

Vervolgens op de rotonde rechtdoor de Ouverture op. Bij de rotonde linksaf de Menuet op en gelijk de eerste straat weer links de Landinistraat in. De tweede straat rechts is de Rondo. In het midden van de straat aan de linkerhand vind u All Well Massage.

Met de trein / bus:

De trein stopt op loopafstand van de Rondo op station Sliedrecht- Baanhoek. U verlaat het station via de trap rechtsaf. Bij de weg aangekomen gaat u linksaf de Intermezzo op . Vervolgens gaat u de eerste straat rechts (Busonisingel). U loopt alsmaar rechtdoor tot u tegen een bouwhek aan loopt. Hier loopt u links om heen. Vervolgens komt u de Rondo in lopen en ziet u aan de rechterhand de rode vierkante huizen. In het midden van de straat vindt u aan de rechterkant All Well Massage.

 

Met de bus:

De dichtstbijzijnde bushalte is op de Ouverture. Lijn 13,87 en 91 stoppen hier.

Loopt u naar de rotonde richting de heuvel. Bij de rotonde gaat u linksaf. Zie verder de beschrijving voor met de auto.

Google Maps