Background Image

Behandelingen

Wij bieden vele soorten behandelingen aan die u hieronder kunt vinden. De prijzen staan bij de behandelingen los weergegeven. Als u een behandeling wilt aanvragen dan kunt u dat hier doen.


Prijs:
€ 55,00 per uur

HotStone massage

Een Hotstone massage ontspant, ontstresst en kan pijnklachten verminderen. De massage wordt gegeven met vulkanische stenen die door de natuur gevormd zijn, zogenaamde basaltstenen. De stenen worden verwarmd en geven deze warmte en energie af aan het lichaam. Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk om dieper in het weefsel te komen. Hierdoor is Hotstone massage erg effectief.


Prijs:
€ 20 per kwartier

Babymassage

Deze massage duurt maar 15 tot 20 minuten . De baby wordt ontspannen, slaapt beter en zal minder darmkrampjes hebben. Als de moeder het prettig vind kan zij eventueel leren hoe ze haar baby zelf thuis ook kan masseren.


Prijs:
Op aanvraag

Bedrijfsmassage

Bij de bedrijfsmassage kunt u als bedrijf kiezen wat u uw werknemers aan wilt bieden. U heeft de keuze uit alle behandelingen die hierboven genoemd staan. Voor meer informatie kijkt u bij ‘Op locatie ‘.


Prijs:
€ 25,00 per half uur

Deep tissue massage

De deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg. De deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt, kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat beurs aanvoelen.


Prijs:
€ 25,00 per half uur

Fibromyssage

Deze massage is in Nederland nog vrij onbekend. Het is een behandeling die is ontwikkeld voor fibromyalgie patiënten, maar ook gezonde mensen hebben hier baat bij. Elke fibromyalgie patiënt is zeker gebaat bij pijn en stressverminderende behandelingen, ondanks de uiteenlopende en variërende symptomen die van patiënt tot patiënt kunnen verschillen. Fibromyssage werkt goed in combinatie met hoofdpijnmassage of nachtrustmassage.


Prijs::
€ 25,00 per half uur

Hoofdpijnmassage

Tijdens deze massage worden de schouders, nek en het hoofd gemasseerd met als doel de hoofdpijnklachten te verminderen. Hierbij wordt weinig olie gebruikt. Of u op moment van massage wel of geen hoofdpijn hebt maakt niet uit.


Prijs:
€ 22,50 per half uur

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage heeft als doel om uw lichaam en geest optimaal te ontspannen. Het is een vriendelijke massage die eventueel ook met warme olie gegeven kan worden zodat u nog meer ontspannen van de behandeltafel af komt.


Prijs:
€ 27,50 per half uur

Triggerpoint therapie

Triggerpoints zijn kleine verkrampingen die niet alleen pijn in de spier veroorzaken, maar ook in de nabijgelegen zenuwbanen en lichaamsdelen. Ze kunnen ontstaan door tal van oorzaken waaronder stress, overbelasting, verwondingen, alcohol of chemische stoffen. Door triggerpoint-therapie, het uitoefenen van druk op die verkrampte plekjes in de spieren, kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren.


Prijs:
€ 25,00 per half uur

Klachtgerichte massage

Bij klachtgerichte massages wordt een specifieke klacht behandelt. Ook begeleiden we u met adviezen over bijvoorbeeld de houding en is het mogelijk dat u oefeningen mee krijgt.


Prijs::
€ 22,50 per half uur

Nachtrustmassage

Tijdens deze massage wordt met weinig druk het lichaam in diepe totale ontspanning gebracht. Alleen de achterkant van het lichaam wordt gemasseerd. Deze behandeling duurt minimaal een uur en wordt alleen in de avonduren gegeven.


Prijs:
Op aanvraag

Stoelmassage

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie van klachten en verbetert de motivatie, de productiviteit en de gezondheid van uw medewerkers.

Er word hierbij extra aandacht aan belangrijke spanningspunten als gevolg van bijvoorbeeld intensief computergebruik gegeven. Na een stoelmassage voelt u zich ontspannen en verfrist met een sterk verminderde kans op (werkgerelateerde) klachten.

De voordelen voor werknemers
Een betere hantering van werkdruk.
Advies over werkhouding en optimaal gebruik van de werkplek.
Meer bewust van lichaam en werkhouding, wat klachten voorkomt.
Stressreductie en een verbeterde concentratie.
Meer energie.

De voordelen voor werkgevers
Een motor voor goede en gezonde bedrijfsprestaties.
Aantoonbaar minder en korter verzuim.
Medewerkers die goed in hun vel zitten.
Enthousiasme op de werkvloer.

Preventie plus
Stoelmassage is vooral populair vanwege de preventieve van klachten. Wij bieden therapeutische massages aan, waardoor we ook klachten – waar uw medewerkers al langer mee rondlopen – effectief aanpakken. U vangt daarmee twee vliegen in één klap; preventie én behandeling van gezondheidsklachten. Het therapeutisch effect van stoelmassage is afhankelijk van de behandelfrequentie.

Allwellmassage verzorgt massages en aanvullende diensten bij bedrijven en overheidsinstanties. Ervaring leert, dat een deskundige stoelmassage bijdraagt aan het welzijn van uw medewerkers